Setterwalls2

Hur har vi blivit en av Sveriges mest välrenommerade advokatbyråer både bland klienter och studenter? Svaret är enkelt – våra medarbetare.

Setterwalls är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och vi samarbetar dagligen med ett stort kontaktnät av ledande advokater och byråer över hela världen.

Vi är en modern fullservicebyrå som erbjuder förstklassig rådgivning för alla affärsjuridiska behov. Vår expertis återfinns såväl inom breda områden som M&A, IP/IT och tvistelösning, som mer specialiserade och nischade områden inom arbetsrätt, miljö och skatt.

Vi förstår våra klienters verksamheter och löser deras utmaningar. Vi arbetar dagligen nära våra klienter med angelägenheter av stor ekonomisk relevans eller grundläggande betydelse för deras företag – alltid med stort personligt engagemang och med fokus på affären.

Våra värderingar genomsyrar vår kultur och vårt arbetssätt. Vi är affärsmässiga, ansvarstagande, engagerade och håller i längden. Vi ger våra medarbetare möjlighet att nå sin fulla potential oavsett kön, ålder eller bakgrund, och skapa förutsättningar för fler perspektiv. Det gör att vi kan utmana vårt sätt att arbeta och skapa ökat mervärde för såväl klienter som våra medarbetare.