Advokatfirman Delphi har de senaste åren gjort sig kända som en förändringsvind i advokatbranschen med sin vision om att bli branschens bästa arbetsplats och även den mest jämställda byrån i branschen. Byrån har vunnit priser för både sitt jämställdhetsarbete och är för femte året i rad topprankade i Årets advokatbyrå. Delphi är en fullservicebyrå och här ges du möjlighet att arbeta inom alla affärsområden i team som brinner för att driva utvecklingen av advokatbranschen. En av delägarna i Göteborg, Agnes Hammarstrand, har blivit utsedd till Årets Justitia vilket innebär att hon framröstats som den person som hårdast driver jämställdhetsarbetet i branschen. Hon har även erhållit utmärkelsen Advokaternas Advokat 2018 och 2019. En annan av våra delägare, Emil Andersson, är Sveriges yngsta ledamot i advokatsamfundet.

Att arbeta på Delphi innebär att vara en del av en high-end byrå med ledande spetsjuridik och starka värderingar. Vi är övertygade om att det bästa arbetet utförs i team, och förutom rådgivning är klientkontakt, nätverkande och annan marknadsföring en stor del av jobbet hos oss. Som jurist på Delphi får man arbeta i en affärsmässig verksamhet och internationell miljö och utbildas kontinuerligt genom vårt utbildningsprogram Delphi Academy. Delphi är en innovativ och modern byrå som hittar på mycket roliga saker tillsammans, personalnöjdhet står i fokus med huvudmålet att vara stans bästa affärsjuridiska arbetsplats.

Som samarbetspartner till Juridiska Föreningen ser vi fram emot att träffa studenterna från första terminen och genomgående till examen. Vi erbjuder på vägen möjlighet att arbeta i vår studentpool, som sommarnotarie eller att göra uppsatspraktik sista terminen. Vi bjuder även in till studentträffar på vårt kontor för möjlighet att mingla med våra anställda och lära känna oss lite bättre.
 
Klicka här för att läsa mer!