Roschier är en av Nordens ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Vi är en fullservicebyrå med stor verksamhet inom bland annat komplexa och stora transaktioner, bank- och finans, kapitalmarknad, fastighetsrätt och tvistlösning. Vi kombinerar erfarenhet med entreprenörskap och bland våra klienter hittar du många av Nordens mest framgångsrika företag.

Vi är ca 500 medarbetare fördelade mellan våra kontor i Stockholm och Helsingfors. Vi som arbetar på Roschier är nyfikna, engagerade och målmedvetna och tillsammans bidrar vi till våra klienters utveckling och framgång. Förutom möjligheten att lära sig advokatyrket från några av de bästa juristerna på marknaden erbjuder Roschier ett omfattande utbildningsprogram, Roschier University. Vår målsättning är att erbjuda en inkluderande och inspirerande arbetsplats där du får en bra start på ditt yrkesliv och en möjlighet att växa och utvecklas professionellt.


Roschier har en podcast ”A Cup of” som riktar sig till dig som är intresserad av den juridiska världen och vill veta mer om arbetet på en advokatbyrå. Varje avsnitt består av ett samtal med olika personer inom den juridiska världen, så som jurister, juridikstudenter och rekryteringsexperter, som delar med sig av sina lärdomar, erfarenheter och tankar kring arbetet på en advokatbyrå. Målet är personliga, ärliga och intressanta samtal. Vill du veta mer om människorna, kulturen och arbetet på en advokatbyrå? Då är det här podden för dig!