Juridiska Föreningen | Vad händer på redaktionen?

Rättstryckets blogg

Läs mer om vad som händer på Rättstryckets redaktion här nedan

Tycker du om att skriva, fota, illustrera eller grafisk design?
Hör av dig till oss rattstrycket@juridiskaforeningen.se. Erfarenhet är inget krav så länge det finns intresse!

Jens Lapidus

14566451_1774537709470713_4293330251130484253_o

Foto: Per Alster

”Innan jag började så läste jag strökurser, backpackade i Asien och jobbade på dagis i fem år. Till slut kände jag att det inte funkade längre. Jag tittade brett. Jag gillar språk och text och är intresserad av etik och moral, rätt och fel. Juristprogrammet verkade passa, så jag halkade in på den banan”.

Du har väl inte missat vår intervju med Jens Lapidus? Klicka på länken: https://issuu.com/rattstrycket/docs/r__ttstrycketissu/1

Test Rättstrycke

Rättstrycket är Juridiska Föreningens tidning. Ambitionen är att nöjesguidifiera juridiken och blanda djupare reportage med lite trams. Vi planerar varje nummer tillsammans på våra redaktionsmöten och inslag till tidningen görs sedan i grupp eller självständigt.

Tycker du om att skriva, fota, illustrera eller grafisk design?