Mannheimer Swartling hjälper klienter i Sverige och över hela världen med deras affärsjuridiska utmaningar. Målet är att alltid leverera den bästa möjliga rådgivningen. Den målsättningen förutsätter också att vi driver vår egen verksamhet på ett sätt som är ansvarsfullt och hållbart.
 
Vi arbetar hårt för att vara en modern arbetsplats som attraherar jurister med olika bakgrund och erfarenheter. Från dag ett finns en plan för hur du ska trivas och utvecklas i rollen som framgångsrik affärsjurist.
 
Vi är intresserade av duktiga jurister med intresse för affärsjuridik och fallenhet för
konsultrollen. För oss är din personlighet lika viktig som dina meriter. Hela vår verksamhet präglas av byråns kärnvärden laganda, kvalitet och affärsfokus. Därför är det också viktigt att du delar dessa grundläggande värderingar med oss.
 
Vår affärsmodell har skapat en företagskultur där alla medarbetare – oavsett roll och senioritet – arbetar som ett team och delar med sig av sin samlade kunskap för att nå gemensamma mål. Modellen kallas för pure lockstep, och innebär att alla partners delar lika på vinsten helt oberoende av arbetsinsats eller specialistområde och att övriga juristers ersättning helt baseras på erfarenhet.
 
Som fullservicebyrå med omfattande internationell verksamhet har vi kontor i Stockholm,
Göteborg, Malmö, New York, Moskva, Hongkong och Shanghai. Hos oss är du en central
spelare i flera av näringslivets och rättsutvecklingens största händelser. Tillsammans gör vi skillnad.