Lindahl är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer, med kontor i sex av Sveriges största städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg, Örebro. Vi är en fullservicebyrå med en rad olika spetskompetenser och vi är hängivna vårt uppdrag och våra uppdragsgivare. 

I vårt arbete strävar vi alltid efter att ge rak och tydlig hjälp och vägledning i enlighet med det motto vi har valt att formulera som  No nonsense. Det respektfulla, uppriktiga och omsorgsfulla bemötandet ska genomsyra vårt arbete på alla plan, internt såväl som externt. På kontoret i Göteborg verkar vi för en tillmötesgående och fördomsfri företagskultur; organisation är platt och dörrarna öppna. Detta, tillsammans med en tydlig och stark konsultanda bidrar till en driftig och dynamisk miljö. Frihet under ansvar är en devis som vi gärna använder när vi beskriver vår gemensamma vardag på kontoret.

Vill du veta mer om oss på Lindahl, våra lediga tjänster eller hur vi arbetar? Besök då gärna vår hemsida www.lindahl.se. Utöver allmän information finns där kontaktuppgifter till samtliga anställda. Frågor, feedback, förslag… stort som smått, högt som lågt – all kontakt är välkommen!

Du kan även hålla utkik i våra sociala medier där vi kommunicerar evenemang och andra intressanta händelser. Vi arrangerar årligen en rad olika studentaktiviteter, bland annat Sveriges största casetävling i affärsjuridik, Business Law Challenge. Mer om BLC hittar du på www.businesslawchallenge.se.