Glimstedt etablerades i Göteborg 1935 och har under snart 100 år anpassat och utvecklat
juridiken i takt med omvärldens ständigt förnyade sätt att skapa affärer på. Nyckeln till
beständigheten och framgången ligger i den framåtriktade företagskulturen och de värderingar som bolaget vilar på. Att styra utveckling och tillväxt utan att förändra värdegrunden är vårt managements ledstjärna.
 
Glimstedt är idag ett av Sveriges största advokatbolag med ca 200 jurister fördelade på 17 kontor i Sverige och Baltikum. Vi erbjuder hela bredden av affärsjuridisk kompetens och värnar samtidigt varmt om den nära och personliga relationen med våra klienter på plats. Tillsammans strävar vi efter ständig utveckling, men också efter att göra avtryck. Genom våra mjuka partnerskap vill vi lämna ett bidrag till nästa generations advokater och företag. När du inleder ett samarbete med oss blir också du en viktig del av detta, och tillsammans gör vi skillnad.
 
Vi är miljödiplomerade och strävar efter hållbar utveckling på alla plan. Vi är en av Sveriges mest jämställda byråer genom en knapp 50/50-fördelning i ägarkretsen (ink. VD) och med drygt 50% anställda kvinnliga jurister i bolaget. Vi anställer jurister med olika bakgrund och erfarenheter.
 
För att säkerställa teamwork i vardagen och garantera att våra klienter alltid får den rätta
specialisthjälpen, vilar verksamheten på principen om True Partnership, dvs. allas rätt till lika vinst. Principen bygger på att ägarnas gemensamma tillit till varandra och övertygelsen om att det är summan av olikheterna och kompetenserna som skapar det framgångsrika laget och den vassaste affärsleveransen till marknaden.
 
Glimstedt var en av grundarna till organisationen The Association of European Lawyers (AEL) som bildades 1988. Flera av våra advokater har en framträdande roll i organisationen som består av kvalificerade advokatbolag från 40 länder.