Juridiska Föreningen | Kilpatrick Townsend söker nyutexaminerade jurister till processrättsgruppen
22667
single,single-post,postid-22667,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Kilpatrick Townsend söker nyutexaminerade jurister till processrättsgruppen

Kilpatrick Townsend söker nyutexaminerade jurister till processrättsgruppen

Nu söker vi nyutexaminerade jurister till processrättsgruppen på vårt Stockholmskontor.

Om Kilpatrick Townsend

Kilpatrick Townsend är en affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 21 kontor varav 17 i USA och ett vardera i Beijing, Shanghai, Stockholm och Tokyo. Stockholmskontoret tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Hos oss arbetar 45 personer varav drygt 30 är jurister.

Vi är en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de ofta komplicerade affärsjuridiska frågeställningar våra klienter möter, samtidigt som varje klient erbjuds ett personligt omhändertagande med fokus på goda och långsiktiga relationer. Det är enkelt och trevligt att arbeta med oss.

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att ingå i vår processrättsgrupp som rankas som en av de bästa i landet, bl.a. av det högt ansedda rankinginstitutet Legal 500. Vi anlitas framförallt i stora och medelstora tvister och agerar ofta ombud  i såväl skiljeförfarande som domstol. Vi stödjer kontorets samtliga verksamhetsgrenar och våra klienter inkluderar bl.a. industribolag, konsultbolag, entreprenörer, fastighetsägare, arkitekthus och försäkringsbolag. Våra klienter finns i såväl den privata som den offentliga sfären och är inhemska såväl som internationella.

Vårt erbjudande

Som biträdande jurist i vår processgrupp blir du snabbt en viktig del i det team av jurister som är ombud i våra tvister. Vi kan lova dig mycket goda utvecklingsmöjligheter och omväxlande samt stimulerande arbetsuppgifter. Under ledning av erfarna jurister får du tidigt möjlighet till självständigt arbete och direktkontakt med våra klienter. Vi har ett gediget internt utbildningsprogram som omfattar såväl inspirationsföreläsningar som fördjupning inom olika rättsområden och utbildningar inom Legal English, retorik, affärsutveckling, ekonomi och IT. Du uppmuntras även att delta i externa utbildningar efter individuellt val. Vi erbjuder också våra biträdande jurister möjligheten att åka på secondment till något av våra kontor i USA.

Det råder en familjär stämning hos oss och vi strävar efter att alla ska känna arbetsglädje och trivsel, såväl i vårt dagliga juridiska arbete som på det sociala planet. Vi anordnar regelbundet roliga och uppskattade personalaktiviteter och åker även på en byråresa tillsammans varje år. Vi värdesätter en god balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Kvalifikationer

För att bli en framgångsrik jurist hos oss ser vi att du har ett genuint intresse för juridik. Att du även är noggrann, kreativ och har en mycket god analytisk förmåga ser vi som en självklarhet. Vi tror dessutom att du är en engagerad och prestigelös lagspelare. Eftersom vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet är din personlighet minst lika viktig som dina formella meriter. Vi tror därför att du delar våra värderingar och att du är en person som vill bidra till den goda stämningen på byrån.

Krav

  • Fullgjord svensk juristexamen
  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift

 

Frågor?

Om du har frågor, kontakta gärna advokat Nicklas Björklund, tel. 0733-58 61 17 alt. nbjorklund@kilpatricktownsend.com eller HR-ansvarig Jessica Ahlsén, tel. 0733-58 28 55 alt. jahlsen@kilpatricktownsend.com. Besök gärna vår hemsida, kilpatricktownsend.se.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum är den 25 juni 2019 och du ansöker via karriar.kilpatricktownsend.se. Intervjuer kommer att hållas löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

No Comments

Post a Comment